Se mere

SCG - Selected Car Group

”For Selected Car Group betyder den nye identitet, at virksomheden i langt højere grad kan nå sit publikum med én stemme. Strada er dygtige til at tænke fremad, og så har vi en god dialog, hvor de giver konstruktivt input. De er meget lydhøre over for vores ideer og gode til at visualisere vores tanker. Det giver os stor værdi, at de har indsigt i vores forretning, og at de desuden har erfaring med bilbranchen fra andre kunder. Derudover har de en finger på pulsen i forhold til, hvad der rykker sig på den digitale del.”

Thomas Willecke
Marketingansvarlig hos SC Group

Selected Car Group omfatter Selected Car Leasing, der formidler klassiske leasingbiler, Selected Car Investment, der formidler klassiske biler i investeringsøjemed samt Selected Car Collection, der er en af Europas fineste bilsamlinger af sin art. Selected Car Group har arbejdet med sportsvogne og andre drømmebiler i mere end 35 år og var blandt de første til at indføre og rendyrke periodeleasing af disse biler.

Visuel identitet og kommunikation

Strada fik til opgave at skabe ny visuel identitet for Selected Car Group, etablere website og planlægge kommunikationen omkring lancering af konceptet. Herudover blev der udviklet  en eksklusiv salgsbrochure til Selected Car Collection.

Designguide

Guiden viser både sammenhængen i designet på tværs af de 4 brands og fortæller samtidig, hvordan hvert enkelt brand skal se ud for sig selv.

Skilte / Wayfinding

Hos Selected Car Collection er der behov for grafiske elementer, som andre selskaber ikke nødvendigvis gør brug af som f.eks. wayfinding, der sikrer, at gæsterne kan finde rundt, når de besøger Collection i Middelfart.

 

 

 

Selected Car Group gør intet halvt.

Det genkendelige visuelle univers fra nogle af verdens største brands er taget med helt ind i mødelokalerne i form af f.eks. borde med grafisk branding.

mobile-indicator
tablet-indicator
tablet-l-indicator
desktop-indicator