Se mere

Middelfart Kommune

”De vidste nærmest, hvad jeg tænkte. Derudover var de hurtige til at levere. Selvfølgelig var der mindre justeringer, men det er der altid. De ramte meget tæt på skiven i første omgang.”

Lisbeth Berendt
Kommunikationskonsulent

Der var behov for en opdatering af den grafiske linje, så Middelfart Kommune kunne præsentere sig på en lettilgængelig, tidssvarende og professionel måde. Samtidig skulle der naturligvis være en rød tråd til det tidligere design, så borgerne ikke var i tvivl om kommunen som afsender.

Grafiske elementer

Det grafiske element er abstrakt og nonfigurativt, men er inspireret af bølgerne ved kysten. De bruges, når Middelfart Kommune er den enesteafsender. De kan anvendes i de to primære farver, eller i sort og negativ, hvis der er behov for det. Bølgerne bruges ikke ved signaturprojekter, dvs. når Middelfart Kommune ikke er den eneste afsender.

Den lille fane, der er med til at skabe sammenhæng. Farverne er fra det nuværende logo, der kører videre uændret. Fremgår altid på både signaturprojekter, og når Middelfart Kommune er ene afsender.

Signaturprojekter

Til definering af signaturprojekterne er der udviklet ikoner og en lille fane, der er med til at skabe sammenhæng. Ikonerne kan videreudvikles i samme streg, og farverne kan vælges frit fra designmanualen.

mobile-indicator
tablet-indicator
tablet-l-indicator
desktop-indicator